Erkend Leerbedrijf

Promopaper is een erkend leerbedrijf.
Een stagiere  DTP / Grafisch vormgever leert en werkt mee met de dagelijkse opdrachten.
We laten je meedenken over een opdracht, zo raak je zeer gemotiveerd en werk je aan een opdracht die je leuk vind om uit te voeren. Je gaat mee naar de klant en je draagt zorg voor het product van het begin tot aan het ophangen van het product/afgeven van produkt.
Hij/Zij realiseert grafische media-uitingen zoals posters, brochures, CMS-websites, huisstijlen en nog veel meer.
Hij/zij bespreekt de opdracht, maakt een plan, en als dit plan door de opdrachtgever goedgekeurd wordt, voert hij/zij die ook uit. Hij/zij heeft kennis van grafische en interactieve vormgeving, typografie en basiskennis op het gebied van hardware en software. Hij/Zij werkt zelfstandig en is verantwoordelijk voor een oplevering van de media-uiting die aan de wensen van de opdrachtgever voldoet. Wel legt je regelmatig verantwoording af aan je leidinggevende.
Promopaper bied een ergonische werkomgeving met de nieuwste software. Je heb 1 op 1 begeleiding, waardoor je je al snel op je gemak voelt en snel kan handelen over onderwerpen waar je tegen aanloopt.Er word gelegenheid gegeven om aan je portofolio te werken. Voorkeur gaat uit naar 2e jaars of hoger.

© 2020 - 2024 promopaper.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel